INVESTITOR

DIREKTNA PRODAJA OD INVESTITORA

POUZDANA GRADNJA

VUJIĆ COMPANY

Vujić Company je porodična kompanija sa preko dvadeset pet godina iskustva na domaćem tržištu i zavidnim rezultatima u građevinarstvu. Danas našu firmu vodi TREĆA GENERACIJA PORODICE VUJIĆ.

Danas Vujić Company posluje kao investitor gradeći nove objekte, renovirajući i obnavljajući postojeće. Garantujemo uspešnu realizaciju projekata svih vrsta po sistemu “KLJUČ U RUKE”. Neprestano investiramo u proizvodnju i nove tehnologije jer nam je bitno da postanemo inovativni i dosledni kvalitetu. Svi naši koraci usmereni su ka istom cilju – da ostanemo savremena kompanija koja može da odgovori na najviše zahteve u građevinarstvu.

  • Legalna gradnja

  • Izgradnja u roku

  • Kvalitetna gradnja

MI BRINEMO O SVOJIM KUPCIMA

ZAŠTO KUPCI BIRAJU VUJIĆ COMPANY

  • VISOK KVALITET

Biramo samo proverene saradnike i koristimo materijale visokog kvaliteta. Ponosni smo na uspešnu saradnju koju godinama razvijamo sa našim pouzdanim partnerima.
  • KONKURENTNE CENE

Naš zadatak je da obezbedimo za vas visok kvalitet po povoljnim cenama. Obezbedili smo od proverenih dobavljača i proizvođača popuste samo za vas, a naša prednost je to što mi proizvodimo svoju sopstvenu stolariju.

ŽELITE DA SARAĐUJEMO?

KONTAKTIRAJTE NAS

Telefon:

063/788-99-00

E-mail:

gajeviapartmani@gmail.com

Sedište

Hajduk Veljkova 1/1, Požarevac